extraescolars casa nostra banyoles

Extraescolars 2019-2020 per a tots els gustos i edats

Les activitats extraescolars són un complement ideal per a l’educació dels vostres fills i filles perquè contribueixen al seu creixement personal, físic, social i formatiu. Sabent-ne la importància que tenen, per al curs 2019-2020 hem preparat una programació per a totes les edats i gustos amb objectius concrets, com ara fer emergir el talent, cuidar la salut, fomentar diversos valors i conrear noves habilitats.

Pel que fa a l’ampliació de coneixements, creiem que l’adquisició de l’habilitat i la seguretat necessàries per escriure a l’ordinador de manera ràpida i efectiva els serà de molta utilitat de cara al futur, així com la millora de la fluïdesa i de la pronunciació en llengua anglesa. Amb la  programació i pensament computacional per crear videojocs, apps, robots o aparells electrònics es potencia la intel·ligència, mentre que per desenvolupar la creativitat, res millor que les arts plàstiques (escultura, dibuix, pintura…)

Per exercitar el cos, proposem el taller de circ en què es treballa l’equilibri, la coordinació i la destresa; el tennis, com un esport divertit que transmet valors com ara la superació personal; el zumba, una disciplina de ball molt divertida; i el ioga, que combina diferents exercicis amb tècniques de relaxació. Finalment, amb el Cangoo Discovery, i gràcies a les botes Kangoo Jumps, s’ajuda als més menuts a desenvolupar la coordinació tot seguint una coreografia.

extraescolars casa nostra banyolesextraescolars casa nostra banyolesextraescolars casa nostra banyolesextraescolars casa nostra banyolesextraescolars casa nostra banyoles