Llar d’infants

Jugar i aprendre

NADONS – LLAR 1 – LLAR 2

La incorporació d’un infant a la Llar és un moment molt important, ja que és el primer contacte social que tindrà fora del nucli familiar. Focalitzem la nostra atenció en l’acompanyament de l’infant en els seus processos de creixement i aprenentatge.

Creiem en un infant capaç d’anar descobrint les seves pròpies capacitats i les de relació amb l’entorn a través del moviment lliure i els diferents llenguatges.

Ens basem en una pedagogia de la vida quotidiana, donant valor als moments d’acollida, als àpats, a la higiene, al descans …

Afavorim situacions en les quals la curiositat desperta la necessitat de comunicar-se i relacionar-se amb l’entorn i amb els altres.

Posem la nostra mirada i la confiança en un infant capaç, protagonista del seu propi creixement.

Partim del joc, de l’observació, l’exploració, la manipulació i l’experimentació com a eines d’un aprenentatge significatiu.

Suggerim processos d’art i despertem emocions a partir de la música perquè l’infant explori noves vies d’expressió.

A través d’un professional nadiu, introduïm els infants en la llengua anglesa.

Els espais de la nostra llar estan pensats per estimular i oferir situacions de desenvolupament i creixement.  Els adeqüem i ambientem per provocar oportunitats de descoberta.

De 7.30 a 18.30

Matins: de 9.00 a 12.30. – amb servei d’acollida de 7.30 a 9.00.
Tardes: de 15.00 a 17.30. – amb servei d’atenció als infants de 17.30 a 18.30.

La comunicació, la complicitat i els vincles que establim amb les famílies possibiliten la nostra mirada atenta a l’evolució i el progrés de cada infant. Convidem les famílies a participar en propostes educatives.

Manipular i
descobrir

Alegria

Aprenem jugant

Autonomia

UNA ESCOLA PER CRÉIXER

Volem créixer amb el teu fill