Tancament de l’escola per contenció coronavirus

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Ens trobem davant d’una situació excepcional. Cal que feu entendre als vostres fills i filles que no és un període de vacances.

Tal i com us hem dit, mantenim els canals de comunicació oberts, si bé les recomanacions d’evitar el contacte presencial ens han portat a anul·lar totes les entrevistes programades per a aquestes dues setmanes així com la reunió prevista amb les famílies dels nens que han de començar P3 el proper curs.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Qualsevol situació és susceptible d’esdevenir un motiu per a educar i reflexionar. És aquest un moment per transmetre serenitat i calma i per fer entendre que tots som part de la societat i és molt important respectar les indicacions per col·laborar a  evitar la propagació del coronavirus.

Seguirem atents a les instruccions dels Departament de Salut i d’Educació, i a l’evolució de la situació. Si teniu algun dubte podeu adreçar-vos a l’escola a través del correu casanostra@escolacasanostra.cat

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.